dimarts, 2 de juny de 2020

AVUI VA D'INSTRUMENTS I LES SEVES FAMÍLIES!!!

Us deixo unes quantes activitats sobre instruments musicals i la seva classificació. Estan endreçats per nivell de dificultat. Agafeu i remeneu, feu totes les que pugueu ;P

ATENCIÓ!!! S.O.S. Hi ha una senyoreta que s'ha quedat tancada al museu de música i no té el codi per obrir la porta. Ha trobat uns enigmes per desxifrar el codi però diu que si la podem ajudar, que ella no en sap de música.
L'AJUDEU?


Aquí us deixo uns jocs tipus memory per si voleu continuar practicant amb les famílies dels instruments.Ara que ja heu ajudat a la senyoreta a sortir del museu us deixo uns jocs tipus memory per si voleu seguir practicant amb les famílies dels instruments.


https://aprendomusica.com/m-memoryinstrum.html

Busqueu als músics que estan passejant per la platja i arrossegueu-los al seu lloc adequat segons de quina família siguin. Quan acabeu podeu anar comprovant les respostes amb la clau de sol o passant les pàgines. Aneu llegint les informacions que van sortint i escolteu els instruments com sonen.


Quin instrument sona?

https://aprendomusica.com/const2/44instrumsuena/game.html


Aquí teniu un joc per identificar els instruments musicals.
Poseu el vostre NOM REAL I CURS abans de començar a jugar.Aquí només cal que mireu el vídeo del Jaime Altozano i aneu contestant a les preguntes.

https://es.educaplay.com/juego/5577744-els_instruments_de_l_orquestra.html

Cap comentari: