dimarts, 19 de maig del 2020

INCREDIBOX

Incredibox és un joc de beatbox musical que et permet composar música gràcies a la combinació d'efectes creats amb la veu.


-El seu funcionament és senzill. Sota els personatges hi ha una sèrie de símbols els quals representen els efectes que podem utilitzar, només has d'arrossegar-los a sobre dels personatges. Aquests estan agrupats per categories i cadascuna d'elles té el seu color i gràfic que l'identifica. Les categories són: EfectesBeatsMelodiesCors i Veus. Teniu una cosa molt divertida i és que es poden aconseguir uns BONUS que s'han de desbloquejar fent una combinació amb els diferents elements de les categories. Jo he descobert uns quants, ho descobrireu també vosaltres? ;P


-Si col·loquem el ratolí sobre el personatge observarem que tenim tres opcions: silenciar-lo, silenciar tota la resta menys el que volem o treure l'efecte.


-Aquí teniu també uns quants suggeriments per ajudar-vos amb les vostres creacions:
1- Començar escoltant tots els beats, efectes, melodies i veus per poder triar bé.
2- Fer una tria de tot el que voleu acabar utilitzant i apuntar-ho en un paper.
3- Decidir l’ordre en el qual s’anirà fent entrar cada efecte. Fer proves per veure quina combinació us agrada més.
4- Fer solos, silenciar personatges...

VISCA LA CREATIVITAT!


Teniu quatre versions gratuïtes disponibles a través de la seva web. També tenen app per descarregar però en aquest cas és de pagament, així que us aconsello que ho feu amb l'ordinador.
Podeu accedir a cadascuna d'elles clicant sobre les diferents imatges.

 

 

-Hi ha la possibilitat de gravar la vostra versió si cliqueu a les 3 ratlletes de la part superior esquerre i a continuació REC (botó vermell). Com a mínim heu de gravar una versió de 20 segons per a que us deixi guardar (save). Per últim us demana el vostre nom, que poseu un títol a la vostra creació i a qui va dedicat i us donarà un enllaç que podeu copiar per enviar.

Us animo a totes i a tots a fer de DJ's i que envieu les vostres creacions per la missatgeria interna. 

M'encantarà escoltar-les!